Верифицирано

Заев и шиптарските кучешко балистички орди сакаат да не уништат

23:22 Apr 1 2019 Скопје

Опис
На ден 01.04.2019-та година, во 11:22 часот, регистрирано е говор на омраза поради различна етничка припадност, на фејсбук профилот Vanco Zafirovski, велејќи дека „со помош на бандата на Заев и шиптарските кучешко балистички орди сакаат да не уништат“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0