Верифицирано

Во уста да ви се помочам предавници и педери

07:31 Mar 2 2019 Скопје

Опис
На ден 02.03.2019-та година, во 07:31 часот, на твитер профилот @petreski_toni, забележан е говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет. Тој пишува „Во уста да ви се мочам предавници и педери и педери и педери така натаму.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0