Верифицирано

Проклети да сте педери – го уништивте семејството од корен

08:57 Mar 1 2019 Скопје

Опис
На ден 01.03.2019-та година, во 08:57 часот, на твитер профилот на @box_kiki е регистриран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет. Авторот на постот пишува „Другарка на бебето вчера му рекла “ти си злато на родител 1“, ова се убила од плачење и од тогаш одбива да цица, не знаат што да праат. Проклети да сте педери ниедни скапани, семејството го уништивте од корен.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0