Верифицирано

Новиот закон: Педери и лезбејки прават оргии и ќе одлучат да посвојуваат деца

09:34 Mar 1 2019 Скопје

Опис
На ден 01.03.2019-та, во 09:34 часот, регистрирано е говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавено од твитер профилот @Toto29929600. Авторот во постот вели „Ова со родител 1,2 може да звучи и родители од 1 до 10, на пример, си организираат некои педери/лзбејки некакви нивни оргии и сите одлучат да земат дете на посвојување.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0