Верифицирано

“У печка на 1000 степени”- Говор на омраза за ЛГБТ заедницата,говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет.

01:38 Dec 4 2018 Скопје

Опис
На ден 04.12.2018 (вторник) на Фејсбук страната “Заокружи 20” во видеа објавени во кампањата #несудикојкогољуби за поддршка на ЛГБТ заедницата,забележани се коментари со говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет. Коментарите се оставени од страна на:Ewald Von Kleist (“Хитлер за да заштеди на ортоми за бесење на "НЕлуѓето"(створовите) користел просто кажано една ПОдебела жица од гитара :D По економично е иначе вака со една ортома за бесење ќе обесиш 100 души и таа ќе се скине а ова со жицава од гитара бе брат тераш сигурно × 10 пати повеќе...Ете еден предлог од мене за ЛГБТ заедница?!?! Што е бре тоа ?!?! Јас незнам како овие генерации да не се правени од СПЕРМА и како да нивните родители НЕ УЧЕЛЕ или НЕ ЃИ УЧЕЛЕ своите деца дека МАЖ+МАЖ и ЖЕНА+ЖЕНА не е по ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА НОРМАЛНО!!!! ПА ДИВИТЕ ЖИВОТНИ ШТО СЕ ДИВИ И НЕ МОЖАТ ДА РЕЗОНИРААТ И ДА ГО КОРИСТАТ МОЗОКОТ КАКО НАС ХОМОСАПИЕНСИТЕ ПА ДУРИ ТИЕ ЗНААТ ДЕКА ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА СЕ ОБРАТНИ А ВИЕ У 21 ВЕК СО "МОЗОК" ДЕМЕК УЧЕНИ ДЕМЕК ЕДУЦИРАНИ СТЕ И ПОДРЖУВАТЕ ПЕДЕРЛУК И АКО НЕКОЕ ОД ВАШИТЕ ДЕЦА СТАНАТ "НОРМАЛНИ" И ЖИВЕАТ ПО ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА НЕМА ДА ИМАТЕ НИШТО ПРОТИВ И ЌЕ БИДЕТЕ РАДОСНИ И ЌЕ СИ ЖИВЕЕТЕ ДОМА ВО МИР И ХАРМОНИЈА КОГА ЕДЕН ДЕН СИНОТ ЕДИНЕЦ ДОМА ТАТКО МУ ЌЕ ГО ЗАТЕЧЕ СО "СНААТА"(со МАДИЊА) И ЌЕ МУ РЕЧЕ БРАВО СИНКО ?!?!?! ВАКА ЛИ ЌЕ ГИ УЧИТЕ ДЕЦАТА ВАКА ЛИ ЌЕ МОРА ДА СЕ ЕДУЦИРААТ ВО ИДНИНА САМО ЗАРАДИ ТОА ШТО ТАКА САКАЛА АМЕРИКА ИЛИ ЕВРОПСКАТА УНИЈА?!?!?!?! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ И ВИЕ АМЕРИ-ЦИОНИСТИ И ВИЕ ЕВРО-ЈЕЗУДНИ КРВОПИЈЦИ И НЕКА ВИ СЕ ВРАЌА СВЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА И ТОА УШТЕ ОД МАЛА ВОЗРАСТ ДА ГИ ТЕРАТЕ ДА ГИ УЧАТ ОБРАТНО ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА!!!”); Lutfi Pajaziti (“Marsh be pederi”); Tale Avram (“Ako nekoj gi podrzuva LGBTI znachi i toj e kako niv. Da pojasnam tuka ne se raboti za ljubov tuku za izvitoperena strast shto znachi samo egoizam i sakanje od interes.”)(“Da podrzuvash lgbti bidejki imaat nekakva orientacija vo seksot, mi lichi isto kako da podrzuvash kanibalisti bidejki i tie imaat nekakva orientacija vo ishranata.”)(“Ева Наре Nikoj ne treba da gi mrazi homoseksualcite no sekoj treba da ja mrazi nivnata seksualna opredelba bidejki e neprirodna.(Pogore ima objasneto zoshto e neprirodna).”)Ivica Bin (“У печка на 1000 степени”);Roze Gaceva(“Liljana Basarovska Gorgiojoska ne e smesno draga lile ej ne e smesno sakaat istopolovi brakovi ova kon toa vodi kon usvojuvanje na deca od homoseksualni dvojli ova e direkten napad od strana na. Satana vrz semejstvata cel e da ne se ragaat deca oti zemjat a bila prenaselema”).
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0