Верифицирано

Говор на омраза поради етничка припадност

13:09 Dec 2 2018 Скопје

Опис
На ден 01.12.(Сабота)2018 година GRID.mk на нивниот фејсбук профил објавуваат вест
'' Маригона Марку назначена за вршител на должноста македонски амбасадор во Вашингтон''
Лицето Драге Станковски, подпишан на фејсбук Drage Stankovski пишува :
'' Vo posledno vreme se poveke siptarki ima dobri za ebenje i toa so slas da ja opalis ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0