Верифицирано

'' Реформираниот комуњар ''

22:36 Nov 28 2018 Скопје

'' Реформираниот комуњар ''
Опис
На ден 21.05 (Среда) 2018 година,лицето Владимир Тодоровски објавува линк на профилот на Миленко Неделковски.
Линкот е од PULS24.MK SPORT
Веста гласи : '' Реформираниот комуњар Палевски '' лупета глупости ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0