Верифицирано

Говор на омраза поради етничка припадност

13:34 Nov 25 2018 Скопје

Говор на омраза поради етничка припадност
Опис
На ден 21.05 (Среда)2018 година лицето Миленко Неделковски на неговиот фејсбук профил објавува слика од анкета.
Говор на омраза поради етничка припадност.
Објавата гласи: '' Значи 95% шиптари ќе гласаат?! ''
'' Јака анкетава,многу јака!!! ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0